alkohol

Maflás, háziúr és a bakteranyós

Úgy tűnik, mintha a fröccsözés reneszánszát élné, és ez a régi magyar szokás kezd visszakerülni a saját helyiértékére.

Más áron adott szolgáltatások

A szolgáltatások a gazdagabb országrészek, a hagyományos fűtési módszerek a szegényebb térségek inflációját nyomják felfelé.

Újpestet elárasztja a gin

Újpesten kezdte meg működését az ország első olyan szeszfőzdéje, mely kisipari technológiával, kizárólag gin előállítására szakosodott.

Hatalmasat nőtt tavaly a magyar sörpiac

A prémiumsörök térnyerése mellett az alkoholmentes szegmens növekedése is hozzájárult ahhoz, hogy 150 milliárd forint fölé kússzon a sörpiac forgalma.

A kiskereskedelemben nem száraz a november

Míg 2015 novemberében 6 és fél milliárd forint értékben vásároltunk másfél millió liter töményet, addig 2017-ben már hét és fél milliárdot költöttünk a kategóriára.
Világgazdaság Piactér