gázszolgáltatás

Egyre többet várnak az ügyfelek

Feltérképezte az E.ON, mit várnak a hazai kis- és középvállalkozások a gázszolgáltatójuktól. Hosszú a lista

Nem zárhatják el a gázt, áramot a kórházakban, iskolákban

A kormány a szaktárca törekvéseivel összhangban az ágazati törvények egyidejű módosításának elfogadásával gondoskodik egyes állami vagy önkormányzati közintézmények folyamatos távhő-, földgáz- és villamosenergia-ellátásának biztosításáról. A döntés nyomán a fűtési szezon ideje alatt nem kapcsolthatók ki a szolgáltatásból az egészségügyi, közoktatási és szociális közintézmények – olvasható a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közleményében.

Sok a baj a gáz-ügyfélszolgálatoknál

Van javítanivaló a hazai egyetemes gázszolgáltatás bizonyos szegmensein a Magyar Energia Hivatal (MEH) most közzétett, tavaly szeptemberben végzett felmérése alapján.

Földgáz garantált áron

A TIGÁZ Zrt. az eljárásban mindenekelőtt kifejezte azon szándékát, hogy a saját egyetemes szolgáltatási területén vételező EMFESZ fogyasztók számára kész földgázellátást biztosítani a jelenlegi hatósági áron. A TIGÁZ Zrt. sajtóközleménye. (x)

Versenyeztek is, meg nem is az EMFESZ ügyfelekért

A törvény kötelezte az egyetemes szolgáltatókat arra, hogy ajánlatot tegyenek a felfüggesztett gázkereskedői engedélyű EMFESZ által ellátni nem képes, jórészt háztartási ügyfelek ellátására.
Világgazdaság Piactér