Libri

Egy könyv mindenek felett

A Libri és a Bookline eladási listájából kiderült, mely könyveket szerettük legjobban 2018-ban. Egy kötet azonban mindent vitt idén.

Így formálódik a hazai könyvpiac

Tíz plázában zárja be boltjait az Alexandra. A cég a megváltozott olvasói szokásokra hivatkozik, valószínűbb azonban, hogy a plázákat üzemeltető Klepierre Management Magyarország Kft. nem hosszabbított szerződést velük, és inkább a Librinek adja ki a helyeket.

Szépirodalmi kiadót vásárol fel a Libri

Töretlenül növekszik tovább a Libri-ShopLine (LS) csoport. A Magyar Nemzet arról ír, hogy a cég most az egyik legjelentősebb, ám komoly gondokkal küzdő szépirodalmi kiadót, a Jelenkort vásárolja fel.

Megújul a Libri

Megújul a Libri könyvesbolthálózatának és a vállalat kiadóinak arculata - mondta el Kovács Péter, a Libri Könyvkereskedelmi Kft. ügyvezető igazgatója szerdán egy budapesti sajtótájékoztatón.

Mit ünnepel a könyvszakma?

Nincs díszvendég ország a csütörtökön kezdődő XXII. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon. Idén a 220 éves magyar könyvkiadást ünnepli az eseményt szervező Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése. Lesz azonban szembesítés: több szakmai program szól a könyvpiac legnagyobb problémáiról.
Világgazdaság Piactér