megtérülés

Paks II. hozama 7,35 százalék lehet

A Paks II. projekt mindössze fél százalékkal ígér kisebb hozamot annál, mint amennyit egy piaci befektető elvárna – mutatott rá Aszódi Attila államtitkár.

Ingatlanbefektetés: Itt érdemes körülnézni

A Cushman & Wakefield ma megjelent, legfrissebb International Investment Atlas 2012 kutatása szerint a jelenlegi óvatos hozzáállás ellenére a világ legtöbb befektetési piacán erősebb második félévre számíthatunk, az aktivitás 20 százalékos növekedéssel, melyet leginkább a bizalom és a befektetők illetve a bérlők kereslete idéz elő.

Egy milliót költenénk rá - Mit gondolunk a zöld energiáról?

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv azt a célt fogalmazta meg, hogy Magyarországon ez az arány 2013-ra 14 százalékra emelkedjen. Hogy ebben mennyire partner a lakosság, a Forsense 1000 fő megkérdezésével végzett közvélemény-kutatásából kiderül.

Recesszió után depresszió? Válság-kilátások

A fejlett országok tőkepiacain a hosszú távú hozamok történelmi mélypontra süllyedtek, ez arra utalhat, hogy a befektetők a recesszió mellett a depresszió forgatókönyvét is elkezdték beárazni, tehát a reáljövedelem zsugorodását defláció, azaz az árszint csökkenése kísérheti.
1
Világgazdaság Piactér