prémium

150 millió eurót oszt ki munkatársainak a Continental

Világszerte megjutalmazza munkatársai teljesítményét a Continental: a vállalat a 2016. évi sikeres üzleti eredménye után előreláthatóan 150 millió eurós összeget oszt szét az erre jogosult kollégái között.

Meg fog lepődni: ennyit keres átlagban egy ügyvezető és egy alkalmazott

Az ügyvezetők átlagosan évi 25.516.000 Ft-ot keresnek prémiumokkal együtt, esetükben és a vezető beosztásúak körében igen elterjedt gyakorlat a mozgó bérezés. A cégautó továbbra is kedvelt béren kívüli juttatás - olvasható a Kienbaum tanácsadó cég legfrissebb tanulmányában.

Prémium helyett jutalmat vezetnek be a fővárosi cégeknél

Prémium helyett a nagyobb mérlegelési lehetőség és rugalmasság érdekében az átfogó éves teljesítményt értékelő jutalmat vezetik be a fővárosi cégeknél - döntött a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésén.

Több lehet a prémium banki ügyfél

Tovább növekedhetett az elmúlt hónapokban a prémium banki szolgáltatásokra jogosult ügyfelek köre, hiszen a lakossági megtakarítások gyorsan nőnek, miközben a piaci szereplők többsége egyre alacsonyabbra állítja a belépéshez szükséges limiteket. Ennek ellenére az ugrásszerű bővülésre mérsékelt az esély.

Nincs prémium az állami vezéreknek

Eltűntek a vezérigazgatói prémiumok az állami cégeknél, legalábbis tavaly sem a Posta, sem a Szerencsejáték Zrt., sem pedig a Magyar Turizmus Zrt. első embere nem kapott ilyen elismerést.

Megbecsülik a kiemelt ügyfeleket

A prémiumbanki szolgáltatások kínálata egyre szélesebb Magyarországon: a nagyobb piaci szereplők már általában 250-750 ezer forintos havi jövedelemnél, vagy 5-10 millió forintos megtakarításnál kínálják az ezzel járó előnyöket.

Lista: E cégek vezetői fizetik vissza a magasnak ítélt prémiumokat

A kormányzat felkérésére a ma is a társaságoknál dolgozók 89 százaléka reagált egy összegű visszafizetéssel, részletfizetési megállapodás megkötésével vagy részletfizetési kérelem beadásával annak kapcsán, hogy egy tavaly év végi kormányrendelet szerint túlságosan magas prémiumokat kaptak, így vissza kell fizetniük a 2 millió forintnál magasabb ilyen jellegű juttatásaikat.
Világgazdaság Piactér