részvénypiac

Beköltözhet a medve a parkettre

Valószínű, hogy Trump elnök nem nézi nyugodtan végig a részvénypiaci esést, és lehetséges, hogy ismét előveszi az infrastrukturális beruházások kérdését.

Háromszereplős a mezőny Prágában

Magas GDP- növekedés, kordában tartott infláció, hamarosan befejeződő kamatemelési ciklus és erősödési tendenciák a de­vizában Csehországban – jobbat aligha kívánhatnának a részvénybefektetők. Van azonban egy gond a prágai börzével: három papírra korlátozódik a kínálat.

Tovább hízhat a McDonald’s

Rövid távon ismét elérhető a nyolc hónapos csúcs, a 172 dolláros szint, és utána az idei maximumot, a 178 dollárt is célba veheti az árfolyam.

Lassan lecsillapodik a bika a parketten

Csütörtökön is folytatódott a részvénypiacok esése. A lapunknak nyilatkozó elemzők szerint ez még ugyan csak korrekció, de már látni a bikapiac végét is.

Lassan lecsillapodik a bika a parketten

Tegnap is folytatódott a részvénypiacok esése. A lapunknak nyilatkozó elemzők szerint ez még ugyan csak korrekció, de már látni a bikapiac végét is.

A piac tette zsebre az adócsökkentést

Az egyre hangosabb vészharangok ellenére töretlen az amerikai részvénypiac lendülete, noha szokatlanul magas a vállalati profitfigyelmeztetések száma.
Világgazdaság Piactér