Stellantis

Stellantis: tartanak a mézeshetek

A Peugeot 2,2, a Fiat Chrysler 1,6 milliárd eurós adózott nyereséget ért el tavaly, fúziójuk után elsősorban a Fiat szorul nagygenerálra.

Stellantis: tartanak a mézeshetek

A Peugeot 2,2, a Fiat Chrysler 1,6 milliárd eurós adózott nyereséget ért el tavaly, fúzió­juk után elsősorban a Fiat szorul nagygenerálra.

Fájhat a fejük a márkaszalonoknak

A PSA és a Fiat Chrysler egyesülésével megszületett Stellantis autóipari vállalat legfontosabb teendője, hogy összehangolja a két csoport mindennapi ügymenetét.

Fájhat a fejük a márkaszalonoknak

A PSA és a Fiat Chrysler egyesülésével megszületett Stellantis autóipari vállalat legfontosabb teendője, hogy összehangolja a két csoport mindennapi ügymenetét. Ez kedvezhet a vásárlóknak, de fejlesztésre kényszeríti az autószalonokat.

Bizonytalanságot okoz a nagy szereplő

Egyelőre kevés információval rendelkeznek a hazai importőrök és márkakereskedők a világ negyedik legnagyobb autóipari vállalata létrejöttének lehetséges hatásairól.

Bizonytalanságot okoz a nagy szereplő

Egyelőre kevés információval rendelkeznek a hazai importőrök és márkakereskedők a világ negyedik legnagyobb autóipari vállalata létrejöttének lehetséges hatásairól, de a márkák mérlegre kerülése a versenyképesség növekedésével is járhat.
1
Világgazdaság Piactér