„Nyári nagyinterjú egy igazi nagyvaddal” – így kommentálta Orbán Viktor miniszterelnök a legfrissebb posztját, amely szerint 

két év után ismét Tucker Carlson kamerája elé ült. 

A Fox News egykori műsorvezetője 2021-ben dokumentumfilmet forgatott Magyarországról, egy egész héten keresztül Budapestről jelentkezett be a Fox News csatornán, és interjút csinált a magyar kormányfővel a Karmelita kolostorban. Akkor a miniszterelnök beszélt az illegális bevándorlásról, az európai politikáról és a magyar–amerikai kapcsolatokról. Akkor azt mondta, hogy a magyar kormány nem akarja lerombolni a kétoldalú kapcsolatokat az Egyesült Államok és Magyarország között, amelyek „alapvetően nagyon jók”. 

A politikát leszámítva minden rendben van. Akkor van probléma, amikor a liberálisok vannak kormányon Washingtonban

– fejtette ki korábban Orbán Viktor. 

Az egykori tévés feltűnt a Nemzeti Atlétikai Központban is, sőt itt-tartózkodása alatt interjút csinált Aleksandar Vucic szerb elnökkel is, kedd este pedig az MCC Feszt After nevű rendezvényen lép fel a Millenárison.

Tucker Carlson az egyik legnépszerűbb műsorvezető volt a republikánusokhoz közel álló tévében, 

átlagosan több mint hárommillió nézőt ültetett esténként a képernyők elé, azonban a műsorai eltántorították a hirdetőket.

A Világgazdaság korábban megírta, hogy a sztárműsorvezető elbocsátása néhány nappal azután történt, hogy a Fox News anyavállalata 787,5 millió dollárban megegyezett a Dominion Voting Systems rágalmazási perében. A csatorna a 2020-as elnökválasztást követően több műsorában – többek között Tucker Carlson műsora  is – megkérdőjelezte a választás lebonyolításának törvényességét, megemlítve a szavazógépek szerepét is.