Hungerit

Megkapta a GVH-áldást Csányi Sándor a Hungeritre

A Csányi Sándor tulajdonában álló Hungerit Holding Kft. megvásárolja a szentesi Hungerit Zrt. részvényeinek száz százalékát. Az ügylet nem jár versenykorlátozó hatásokkal – állapította meg a Gazdasági Versenyhivatal.

A feldolgozásba is beszállhat Csányi Sándor

Egyelőre sem szóbeli, sem írásbeli megállapodás nem született arról, hogy a Bonafarm Zrt. tulajdonrészt vásárolna a szentesi Hungerit Zrt.-ben – állítja Magyar József, a Hungerit igazgatóságának elnöke.

A feldolgozásba is beszállhat Csányi Sándor

Egyelőre sem szóbeli, sem írásbeli megállapodás nem született arról, hogy a Bonafarm Zrt. tulajdonrészt vásárolna a szentesi Hungerit Zrt.-ben – kommentálta a Világgazdaságnak az erről szóló hírt Magyar József, a Hungerit igazgatóságának elnöke.

Listázza a Négy Mancs a baromficégeket

A Négy Mancs központú állatvédő szervezet listát hozott létre a baromficégekről, mely segítségével ajánlja a társaságokat az osztrák kereskedelmi láncoknak. A szakma képviselői rossz néven vették az akciót.

Keletre megy a magyar disznó, de ez sem segít

Visszaállított orosz húsexport, hatalmas román sertésfelvásárlások - látszólag prosperál a magyar húsipar, ám az állomány vészesen fogy, a cégek sorra rendülnek meg.

Győzött a Négy Mancs, abbahagyja a libatömést a Pannon Lúd

Befejezi a töméssel nevelt libák feldolgozását és szabadtéri állattartásra tér át a magyarországi Pannon Lúd (PL) Kft. – közölte Marcus Müller, a Négy Mancs (NM) elnevezésű német állatvédő szervezet kampányvezetője.

"Hadat üzen" a Négy Mancsnak a Baromfi Terméktanács

Nemzetközi pert készít elő a több európai országban bejegyzett Négy Mancs (NM) nevű állatvédő szervezet ellen a piaci szereplőket tömörítő Baromfi Terméktanács (BT) – erősítette meg lapunknak Bárány László, a BT elnöke.

Négy Mancs kontra Hungerit – Újabb kölcsönös vádak

Tüntetést szervez a Hungerit Zrt. két szakszervezete a Négy Mancs Alapítvány ellen. A baromfitermelő munkatársai követelik, hogy a szervezet vegye le őket a feketelistáról, és kijelentik: hamarosan újraindítják a termelést.
Világgazdaság Piactér