ingatlan

Megéri jó helyre építkezni

Akár 6-7 százalékos bruttó bérletidíj-hozam is elérhető egy új építésű lakás kiadásával, de az ingatlannak megfelelő környéken kell elhelyezkednie.

Öldöklő verseny folyik a debreceni lakásokért

A gazdasági fellendülés miatt gyorsan fejlődik Debrecen és agglomerációjának ingatlanpiaca, a lakásokért a munkások, egyetemisták és külföldi befektetők is versenyben vannak.

Ebben élen jár Magyarország

Európában a legjobb hitelezési feltételekkel találkozhatnak a magyar fejlesztők – derül ki a CBRE kimutatásából.

Emelkedőben a brit ingatlanárak

A nagy-britanniai lakóingatlanok ára a vártnál nagyobb mértékben emelkedett éves szinten az idei június-augusztusi időszakban – derül ki a brit Halifax bank adataiból.

Magyarországon emelkedett legjobban a lakások ára

A régiós országokban nagyjából egy időben indultak emelkedésnek a lakásárak és azóta folyamatos a drágulás. Az elmúlt években Magyarországon volt a legnagyobb az áremelkedés mértéke.

Negyvenesek uralják a lakáspiacot

A legkeresettebb lakóingatlanokról adott ki összegzést az Otthon Centrum és a Balla Ingatlan hálózata, jelezve, hogy a fővárosi lakáspiac gerince a 15–30 millió forintos sávban húzódik.

Sok szerb és orosz vásárol ingatlant Magyarországon

Társasházi lakást és a családi házat keres az érdeklődők közel 90 százaléka. A szobák számát illetőn egyenlő arányban megosztva, a vásárlók 60 százaléka 2-, illetve 3 szobás ingatlant vesz.

Világgazdaság Piactér