NEO FM

Elhallgat és nem fizet a Neo FM

Nem kívánja kifizetni tartozásait, így a mintegy egymilliárd forintos frekvenciadíj-tartozását sem a Neo FM rádiót működtető FM1 Zrt. - mondta pénteken az MTI-nek Medveczky Mihály, a rádió tulajdonosa azt követően, hogy a csatorna adásában bejelentette: éjféltől befejezi földfelszíni sugárzását a rádió.

Neo FM: hízik a számla

Újabb 153 millió forintos tartozást halmozott fel az elmúlt negyedévben a Neo FM-et működtető cég. Így a rádió már csaknem egymilliárd forinttal tartozik az államnak – közölte a Médiatanács.

Egyre nagyobb bajban a Neo FM

Elutasította a bíróság a Neo FM keresetét, mellyel megtámadta a Médiatanács rá nézve kedvezőtlen döntését. A hatóság ugyanis felmondta a rádió médiaszolgáltatási szerződését.

Egyre nagyobb bajban a Neo FM

Elutasította a Neo FM rádiót működtető FM1 Zrt.-nek a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának a médiaszolgáltatási szerződés felmondását megtámadó keresetét a bíróság.

Már a múlté a Neo - kedden elhallgathat a rádió

Hétfőn még konzervadás szól a NeoFM rádióban, de könnyen lehet, hogy kedden elhallgat a csatorna. Az országos kereskedelmi rádió összes alkalmazottja, vagyis 26 munkatárs ugyanis megelégelte a helyzetet és azonalli hatállyal felmondott.

"Kilátástalan helyzet" - Felmondtak a Neo FM dolgozói

Hétfőn reggel azonnali hatállyal felmondtak a Neo FM rádiót működtető FM1 Zrt. alkalmazásában álló dolgozók az elmaradt munkabérek és az új tulajdonos "által teremtett kilátástalan helyzet, körülmények és a tulajdonos szakmai jövőképe miatt" - jelentette be a 26 munkavállaló képviseletében Berényi Attila, a rádió volt hírigazgatója.

NeoFM: új vezetők, régi tartozás

A tulajdonosváltással új vezetőket kapott a NeoFM. Az új menedzsment célja, hogy a hallgatók megtartásával, sőt újak megszerzésével tovább erősítse a Neo piaci helyzetét.

Nem a Sziget lesz a fókuszban

Bár az Est Media most áron alul eladta 49 százalékos üzletrészét a Sziget Kft-ben, azonban ha két év alatt sikerül összegyűjtenie a tőkét, akkor még újra visszavásárolhatja magát.
Világgazdaság Piactér