rendkívüli időjárás

Pintérék elégedettek a mentéssel

A kormányfő felkérésére a Belügyminisztérium hétfő estére elkészíti a rendkívüli időjárás miatt kialakult katasztrófahelyzet tapasztalatairól szóló jelentését. A mentés vezetői nagyon elégedettek, az MSZP szerint viszont hazudoznak.

Nincs már elzárt település

Vasárnapra Veszprémben kiszabadították az utolsó elzárt települést, Páliháláspusztát is. Újra járható az M1, kamionstop van érvényben. Hatan meghaltak kihűlés miatt.

Normalizálódás: óriási torlódás az M1-esen

Óriási torlódás van este az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető részén, délután pedig még azt közölték, hogy normalizálódott a helyzet. Mínusz 15 fok is lehet hajnalra a hőmérséklet.

Közel 15 ezer embert szabadítottak ki a hó fogságából

Délután már nem volt mentésre váró ember a rendőrség adatai szerint, bár 31 település még el volt zárva a külvilágtól. A rendkívüli hóhelyzet miatt a közlekedési és áramellátási problémák mintegy 270 ezer embert érintettek.

Felelősöket keres a hókáosz miatt az ellenzék

Felelősöket keresnek és vizsgálóbizottságot állítanának fel az ellenzéki pártok a hóhelyzet miatt kialakult káoszért. A Fidesz politikai haszonlesésről beszél, hasonlóan a Jobbik pártelnökéhez, akinek párttársa szintén a felelősségrevonást firtatta.
1
Világgazdaság Piactér