Százhalombatta

Százhalombattán nem épül gumifeldolgozó

Akkor sem Százhalombattán épül fel a Homatech Recycling Zrt. tervezett gumifeldolgozó üzeme, ha bebizonyosodik, hogy a beruházás egészségre ártalmatlan - közölte Vezér Mihály, Százhalombatta polgármestere péntek este Facebook-oldalán.

A Veolia veszi meg a százhalombattai fűtőművet

Megállapodást kötött a százhalombattai fűtőmű megvásárlásáról a Veolia Energia Magyarország Zrt. a GDF Suez Magyarországgal, a szerződés értelmében a fűtőművet üzemeltető Dunai Hőtermelő Kft. százszázalékos üzletrésze a Veolia tulajdonába kerül - jelentette be ma a Veolia.

Csaknem kétmilliárdja ragadt benn Százhalombattának a brókercégnél

Névértéken 1,9 milliárd forint hiányzik Százhalombatta önkormányzatának a bedőlt Hungária Értékpapír Zrt.-nél tárolt befektetéseiből – ezt voltaképpen maga az önkormányzat árulta el az Átlátszónak, amikor a portál arról faggatta, megfelel-e valóságnak a városi forrásból származó értesülés, miszerint egy jelentékeny (a közölt összegnek csaknem a duplája) summának nyoma veszett.

Mozgalmas lesz a Mol mostani hete

Mozgalmas lesz a Mol mostani hete: indul az új középvezetők kinevezése, megkezdődnek a tárgyalások a 700 fősre tervezett magyarországi elbocsátásról, de napirenden van egy 300 fős szlovákiai leépítés is. A százhalombattai finomító területén tervezett kombinált ciklusú erőmű beruházását azonban pár évvel későbbre tolta az olaj- és gázipari csoport.

Átadták az Uvill Kft. új csarnokát

Befejeződött az Uvill Villamosipari Kft. gyártócsarnokának bővítése Százhalombattán. A közel 107 millió forintos beruházást az Európai Unió 37 millió forinttal támogatta.
Világgazdaság Piactér