Börtönkoszt, kórházi menü és női testeken kínált ételek

Rengeteg szokatlan, furcsa, sőt groteszk étterem van a világban: a különlegességre vágyók ehetnek meztelen nőkről vagy akár a fellegekben is.

Felvértezve

Tímár László, a Pajzs technológiájú gépjárművédelem megalkotója a személy- és a tulajdonvédelmet tűzte ki küldetésének. Megoldását ez idáig nem tudták hatástalanítani. Az alvilágtól emiatt két telefonhívást is kapott.

Nore-Dame: a műkincsek 90 százalékát megmentették

Az első biztonságba vitt darabok között volt a keresztről származó töviskorona és a szögek.

Májusban két hétre bezár a keleti

Karbantartás miatt május 13-tól 26-ig zárva tart a Keleti pályaudvar, emiatt számos vonat menetrendje, útvonala és végállomása módosul.

Nem az önéletrajzon buknak el az álláskeresők

A VG.hu-nak nyilatkozó szakértők szerint a pályázók inkább az interjú során hasalnak el az álláskeresés folyamán. A cégek nem szeretnek visszajelezni.

Tudósok utánajártak: mégsem olyan környezetbarátok az elektromos autók

A lítium, kobalt és mangán bányászatához és feldolgozásához sok energia szükséges.

Kínai befektetőkkel tárgyalt Varga Mihály

A pénzügyminiszter szerint a magyar gazdaság jóval az uniós átlag feletti növekedési ütemével és versenyképes üzleti környezetével egyre jobb lehetőségeket kínál.

Tarlós nem mondhatja, hogy nem lesz dugódíj

A főpolgármester szerint a budapesti behajtási díj bevezetése évtizedes uniós kötelezettség, amiben az unió Budapesttel „tulajdonképpen türelmes”.

Nagyot drágult a németek söre

A sztenderd Pils sörfajta, azaz a Lager ára emelkedett a legnagyobb mértékben tavaly.

Komoly bajban a Leica

Cenzúrázták a Leica optikai készülékeket gyártó német vállalat oldalát a kínai Weibo mikroblogon, miután a cég neve összefüggésbe került egy az 1989-es Tiananmen téri eseményeket bemutató promóciós videóval. (video)

Szponzorált tartalom

A Continental nyerte a Hannover Messe-n az Ipari Energiahatékonysági Díjat

A legtöbb hitelt használt lakásokra vették fel tavaly

Tavaly tizedével nőtt a lakáshitel-állomány, a felvett lakáshitelek összege pedig harmadával, a legtöbb hitelt használt lakásokra vették fel.

Rekord eredmény után részvénykibocsátásra készül az OTT-One

Eddigi legjobb eredményét érte el az OTT-One 2018-ban, árbevétele 1,7 milliárd forintra nőtt, adózott vállalkozási eredménye pedig elérte a 215,5 millió forintot.

Több millió forintba is kerülhet egy feles húsvéti pálinka

A biztosítók nemcsak kizárják a kártérítésből az ittasan balesetet okozókat, de még a másoknak okozott anyagi kárt is behajthatják rajtuk.

Az oroszok is tagadják, hogy Trumpnak köze lenne hozzájuk

Egyetlen alátámasztott bizonyítékot sem tartalmaz a 2016-os elnökválasztásba való állítólagos orosz beavatkozásra a Robert Mueller amerikai különleges ügyész vezette vizsgálatról közzétett jelentés.

Erdő Péter: annak is a javát kell akarnunk, aki nem ért velünk egyet

Felelősek vagyunk a szavainkért – mondta Erdő Péter bíboros, prímás esztergom-budapesti érsek.

Szponzorált tartalom

Főnök szeretnél lenni, vagy vezető?

Újságíró halt meg egy észak-írországi lövöldözésben

Fiatal újságírónő esett áldozatául egy észak-írországi lövöldözésnek, amelyet a rendőrség terrorista incidensnek minősített.

Jelentős torlódások alakultak ki a határátkelőhelyeken

Torlódás alakult ki a szerb, a román és az ukrán határátkelőhelyek kilépő oldalán az európai iskolai szünetek, valamint a szabadságukra hazatérő vendégmunkások miatt.

Bojkottálják a közösségi médiát az angol sztárfocisták

Egy napig bojkottálják a közösségi oldalakat az angol labdarúgó-bajnokság legjobbjai, akik ezzel a péntektől meghirdetett rasszizmus elleni kampányhoz csatlakoznak.

Békés egymás mellett élés 2.0

Az USA és Kína közötti békés gazdasági egymás mellett élés az egyetlen módja a világ két gazdasági hatalma közötti költséges kereskedelmi háború elkerülésének. Vélemény.

Özönlenek a nyaralóvásárlók a tópartokra

Drasztikusan megnőtt a nyaralók iránt érdeklődők száma: a Balaton melletti megyék közül Veszprémben 100 százalékos növekedés következett be.

Lesben állnak az ingatlan-befektetők

Egy környék jó közlekedése növelheti egy ottani ingatlan árát.

Nem segített a húsvét a termelőkön

A baromfiágazaton belül a tojástermelés a legkevésbé integrált, így a legalacsonyabb az érdekérvényesítő képessége is.

Budapesten járt a Gazprom-vezér

Szijjártó Péter és Viktor Zubkov megállapodtak arról, hogy a jövőre esetékes földgáz egy részét már idén leszállítja Magyarországra az orosz vállalat.

Meghosszabbítanák az M1-es metrót

A tömegközlekedés és a kerékpárosok lehetnek a következő években a közlekedésfejlesztések nyertesei a fővárosban a most nyilvánosságra hozott szakmai koncepció szerint.

A madeirai buszbaleset mindegyik áldozata német

Portugáliához tartozó szigeten történt balesetben 29-en vesztették életüket.

Eltűnhet a kézzelfogható jogosítvány

A gyászbejelentés és a házasságkötés adminisztrációja is csökkenhet, az e-személyi pedig elektronikus pénztárcaként is szolgálhat a jövőben.

Világsztár teniszező is érkezik a budapesti tenisz tornára

A többszörös Grand Slam-győztes játékos is megméretteti magát a hazai salakpályás versenyen.

Hopp és kopp

Sokan a meggyőző narratíva miatt kezdenek hinni a jó piaci lehetőségekben, de ez gyakran nem elég, és idővel kipukkadnak a tőzsdei lufik.

A 24 órás trader

Újra a Concorde kereskedett a legnagyobb volumenben tavaly a Budapesti Értéktőzsdén. Az első helyezés elérésében Harcsa Norbert intézményi üzletkötőnek is érdemi szerepe volt.

Hosszú távon a részvények mindent vernek

Végh Richárddal, a Budapesti Értéktőzsde elnök-vezérigazgatójával beszélgettünk a BUX évek óta tartó felülteljesítéséről. Interjú.
Világgazdaság Piactér