adózás előtti eredmény

Megduplázta a nyereségét az MKB

Kiemelkedő, 20,7 milliárd forintos adózás előtti eredménnyel zárta az évet az MKB Bank, ez több mint a háromszorosa a tavalyinak.

Praktiker: Nem megy jól az üzlet

A Praktiker mai jelentése szerint a barkácslánc értékesítési bevétele 2010 első hat hónapjában 5,8 százalékkal csökkent 2009 első félévéhez képest.

A Húsvét sem tudta megdobni a Zwackot

Zwack: 1000 forintos osztalékjavaslat érkezett az igazgatóságtól, amelyet a tulajdonosok vélhetően jóvá is hagynak majd a június 29-re összehívott éves közgyűlésen – jelenti a Cashline.

Drámai jövedelmi kilátások

Amellett, hogy mind több vállalkozás válik fizetésképtelenné a válság nyomán, a talpon maradók is megszenvedik a történelmi visszaesést, főként a megnövekvő kamatterheket.

Min buktak ekkorát a hazai pénzügyi szolgáltató cégek?

Bő 3,5 milliárd forintos mínusszal zárták az első negyedévet a hazai pénzügyi vállalkozások, holott egy évvel korábban még 10,6 milliárdos adózott profitot produkáltak – derül ki a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) előzetes adatokon alapuló összesítéséből.

Leépít a Volvo

A tehergépjármű részlegénél 1400 munkahely leépítéséről döntött a svéd Volvo.

OTP: jó úton a 2 milliárd euró felé

Az OTP Bank Nyrt. jó úton van 2010-es adó előtti eredménycélja, a 2 milliárd euró felé- írta Csányi Sándor egy befektetőnek szánt, elvileg később megjelenő dokumentumban, amelyet a Dow Jones hírügynökség hozott nyilvánosságra.
1
Világgazdaság Piactér