Konferencia

Üzleti Reggeli a Hyundai támogatásával

Időpont: 2011. szeptember 20. 8.30-11.30 Előadó: Dr. Balázs Péter, a CEU professzora, volt külügyminiszter és EU biztos Helyszín: Hyundai AutoPalace 1182 Budapest, Sallai út 15. A résztvevők száma limitált, a jelentkezéseket az első 60 regisztrációt követően lezárjuk!

Vitaindító:

Az alapgondolata, hogy engedjük tágabb térben mozogni a gazdaságot, és akkor optimálisabb lesz a forráselosztás, jobb lesz az eredmény. Mindenki jobban járna, ha ezt a közös gazdaságot fejlesztenénk. Ugyanakkor az unióban ma több a szereplÕ, mint a tevékenység.
Egy vállalatszervezÕ ilyen esetben kilencven fokkal elfordítja a mátrixot, mert azt kérdezi: miért a szereplÕket látom mindenütt, és miért nem a funkciókat?

 

 

 

Program:
8:30 – 9:00   Regisztráció
9:00 – 11:00 Előadás, Kérdések–válaszok
11:00–          Sorsolás, tesztvezetési lehetőség

 

 

Moderátor: László József, HBR vezető tanácsadója
 

 

 

Minden résztvevő vendég számára TESZTVEZETÉSI lehetőséget biztosítunk

 

 

NYEREMÉNY: A konferencián résztvevők között 1 hónapos Hyundai i40-es autó használatot sorsolunk ki

 

 

Támogató: 

 

 

 

Életrajz

Dr. Balázs Péter közgazdász, az MTA doktora, a Corvinus Egyetem és a CEU professzora, volt külügyminiszter, ipari államtitkár, dán és német nagykövet, az Európai Bizottság elsÕ magyar tagja, az EU regionális politikájáért felelÕs biztosa. A Magyar Közgazdasági Társaság alelnöke, a Magyar Külpolitikai Társaság és az Európa Mozgalom Magyar Tanácsának

egyik alapító tagja.

Előadó: Dr. Balázs Péter, a CEU professzora, volt külügyminiszter és EU biztos

Helyszín: Hyundai AutoPalace

1182 Budapest, Sallai út 15.

A résztvevők száma limitált, a jelentkezéseket az első 60 regisztrációt követően lezárjuk!

VG Életrajz Dr. Balázs Péter közgazdász, az MTA doktora, a Corvinus Egyetem és a CEU professzora, volt külügyminiszter, ipari államtitkár, dán és német nagykövet, az Európai Bizottság elsÕ magyar tagja, az EU regionális politikájáért felelÕs biztosa. A Magyar Közgazdasági Társaság alelnöke, a Magyar Külpolitikai Társaság és az Európa Mozgalom Magyar Tanácsának

egyik alapító tagja. -->

CEU Harvard Üzleti Reggeli külügyminiszter EU biztos Dr. Balázs Péter