BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Túladna győri telephelyén a Matusz-Vad

A húsfeldolgozással és – kereskedelemmel foglalkozó Matusz-Vad Zrt. árulja győri telephelyét, a hűtőházat és csomagolóüzemet is tartalmazó ingatlant 370 millió forintért hirdette meg.

Új telephely építése miatt eladná meglévő győri bázisát a húsfeldolgozással és –kereskedelemmel foglalkozó Matusz-Vad Zrt. – derült ki az ingatlan.com-on megjelent hirdetésből.

A 2471 négyzetméteres telken lévő, 1098 négyzetméteres ipari ingatlanért 370 millió forintot kér a 210 főt foglalkoztató húsipari cég, amely a nyilvános cégadatok szerint 2019-ben csaknem 20,3 milliárd forintos árbevételt és 922 milliós adózott eredményt ért el.

Az előbbi 13,5, az utóbbi csaknem 70 százalékos növekedésnek felel meg.

Fotó: Matusz-Vad Zrt.

A társaság 2020-as pénzügyi eredményei még nem ismertek, de a koronavírus-járvány alighanem érezhető hatással volt a Matusz-Vadra is, amely az igényes vendéglátás megbízható partnereként vált ismertté. A hirdetés alapján a megvételre kínált kereskedelmi ingatlan a hűtőház mellett élelmiszer-csomagolóüzemet is tartalmaz.

Az 1994-ben Matusz Balázs alapító-tulajdonos által elindított vállalkozásnak 2000 óta van saját hűtőháza, 2007-ben tudhatta maga mellett az első franchise partnerét Szlovákiában, 2014 óta pedig budapesti raktára és mintaboltja is van.

A ma már három saját hűtőházzal és 82 saját hűtőkocsival rendelkező Matusz-Vad négy országban – Magyarországon és a már említett Szlovákián kívül Ausztriában és Romániában – van jelen, 12 kizárólagos brand tartozik hozzá.

Saját bevallása szerint a több mint 1300 terméket felvonultató cégnek csaknem 10 ezer aktív partnere van.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.