BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Hivatalos: Robert Fico életveszélyben van, nincs idő Pozsonyba szállítani – a következő órák sorsdöntők

A szlovák miniszterelnökön azonnali műtéti beavatkozást kell végrehajtani. Először erősítették meg hivatalosan, hogy Robert Fico ellen merényletet követtek el.

Merényletet követtek el Robert Fico ellen – erősítette meg immáron hivatalosan is a szlovák kormányzat. Erről a közösségi médiában posztoltak percekkel ezelőtt, éppen a szlovák miniszterelnök Facebook-oldalán.

fico
Hivatalos: Robert Fico életveszélyben van, nincs idő Pozsonyba szállítani – a következő órák sorsdöntők / Fotó: Robert Fico / Facebook

Ebben arról írtak, hogy Robert Ficót többször meglőtték, 

életveszélyes állapotban van.

Helikopterrel Besztercebányára szállították, mert túl hosszú idő lenne eljutni vele Pozsonyig. A szlovák kormányfőn azonnali műtéti beavatkozást kell elvégezni.

A rövid, de annál drámaibb tájékoztatást azzal zárták le, hogy a következő pár óra sorsdöntő lesz. Szlovákiát és a világot sokkolták a történtek. A Robert Fico elleni merényletet követő első perctől az egyébként végletekig megosztott szlovák közélet összezárt.

Mindezt jól példázza, hogy a mára szervezett összellenzéki politikai demonstrációt a kormánnyal szemben törölték Fico ellenfelei.

Rendkívüli: meglőtték Robert Fico szlovák miniszterelnököt – videó

A feltételezett elkövetőt azonnal ártalmatlanították. A helyszínt és a környéket evakuálták, Robert Ficót azonnal kórházba szállították. Cikkünk frissül.

 

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.