BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Megnyílt Magyarország legújabb ötcsillagos szállodája

Sárváron megnyílt az ország legújabb ötcsillagos, egészségfókuszú szállodája, a Hotel Melea. A szálloda négy-, hét- és tíznapos csomagokat kínál az ide látogatóknak, amelyek tartalmazzák a napi háromszori étkezést, a szállást, az alapvető vizsgálatokat és konzultációkat, a spa- és fitneszrészleg korlátlan használatát és egyes kezeléseket is.

Már fogad vendégeket Sárvár új egészségturisztikai létesítménye, a Melea – The Health Concept, a Botaniq Collection luxusernyőmárka legújabb tagja.

Hotel Melea Sárvár
Fotó: Hotel Melea Sárvár

A hotel egyedi megközelítésének fő célja a vendégek támogatása az LLOA (Life Long Optimal Activity, azaz „élethosszig tartó optimális aktivitás”) elérésében. A hotel egyik különlegessége, hogy nem lehet csupán egy vagy két napra foglalni, ehelyett négy-, hét- vagy tíznapos csomagok közül választhatnak a vendégek. A csomagok tartalmazzák a napi háromszori étkezést, a szállást, az alapvető vizsgálatokat és konzultációkat, a spa- és fitneszrészleg korlátlan használatát és egyes kezeléseket is.

A nem mindennapi foglalási opciók oka, hogy a megfelelő pozitív egészségügyi hatás eléréséhez minimum négynapos pihenés, feltöltődés és kezelés szükséges. A szállodában a vendégek személyre szabott tervet kapnak, amelyben

  • egészségügyi, 
  • szépségipari,
  • dietetikai,
  • rekreációs
  • és mindfulness kezelések, programok 

is szerepelnek a látogatók igényeinek és szükségeinek megfelelően.

Fotó: Hotel Melea Sárvár

A Melea Sárváron, a város hét kisebb tava közül a Csónakázótó partján fogadja a kikapcsolódni, feltöltődni vagy regenerálódni vágyókat. A 3,5 hektáron elterülő hotel hatalmas kerttel rendelkezik, 83 erkélyes szobát és lakosztályt kínál vendégeinek. A szálloda a fenntarthatóságra és klímavédelemre is figyel:

a fűtést teljes egészében geotermikus hőszivattyú látja el.

A létesítmény számos kis csoportos foglalkozással is várja látogatóit, ilyen például a jóga (külön kezdő és haladó szinten), a tajcsi, a pilates vagy a nordic walking. Ezeken kívül főzőtanfolyamokon vagy akár mindfulness órákon is részt vehetnek a vendégek.

Egyre több luxushotel veszi célba Magyarországot

Ezer szobával bővült tavaly Budapest szállodai kapacitása.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.