BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Újabb hírek érkeztek Mészáros Lőrinc fiáról a hétvégi ralibalesete után

Ifj. Mészáros Lőrinc még szombaton ütközött össze Miroslav Zapletallal a Romániában megrendezett Baja Satu Mare raliversenyen. Mészárost a nagyváradi kórházban ápolták a hétvégén, hamarosan pedig hazatérhet.

A Baja Satu Mare tereprali-bajnokságon versenyzőként vett részt Mészáros Lőrinc fia, amelyen összeütközött egy másik autóval. Ifj. Mészáros Lőrinc a lábán sérült meg, de látszólag nem volt komolyabb baja, rá is tudott állni. Később a nagyváradi kórházba szállították, ahol jelenleg is ápolják.

Ifj. Mészáros Lőrinc
Már jobban van Mészáros Lőrinc fia a hétvégi ralibalesete után / Fotó: Miroslav Zapletal

A Mészáros csoport tájékoztatása szerint Magyarország leggazdagabb emberének fia

szombaton szenvedett balesetet, majd elővigyázatosságból az egész hétvégét a kórházban töltötte. A közlemény kitér arra is, hogy már

jobban van, hamarosan hazautazik, és otthonában lábadozik tovább. 

A baleset körülményei egyelőre tisztázatlanok, szakértők bevonásával vizsgálják, miként ütközhettek össze.

A baleset másik résztvevője az éllovas Miroslav Zapletal volt. A The Checkeredflag.co.uk portál szerint mind a két sofőr Ford F-150 T1+ típusú gépkocsival versenyzett. Egyiküknél navigációs hiba lépett fel, ami rossz irányba terelte a pályán, ezután Zapletal belehajtott Mészárosba, aki mellett Pál Erik segédpilóta ült az autóban. Utóbbi sérülés nélkül megúszta az ütközést. 

A Mészáros csoport kiemelte: a címvédő ifj. Mészáros Lőrinc már több versenyen is részt vett, tapasztalt pilótának számít, évek óta szerepel hasonló ralifutamokon.

A romániai Baja Satu Mare ralibajnokságon a 12 magyar mellett 

  • román, 
  • lengyel, 
  • cseh és 
  • szlovák

csapatok álltak rajthoz. 

A viadal szombati, 70 kilométeres szakaszának Curtuișeni adott otthon.

A ralit a baleset miatt felfüggesztették.

Felesége váltja Mészáros Lőrinc lányait az üzletember alapítványainál

Mészáros Lőrinc Beatrix lányát a felesége váltja az egyik alapítványa élén.. Várkonyi Andrea vezeti a jövőben a milliárdos vállalkozó másik alapítványát is, ahol a vállalkozó másik lányát, Mészáros Ágnest váltja az elnöki székben.

 

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.