BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Felesége váltja Mészáros Lőrinc lányait az üzletember alapítványainál

Mészáros Lőrinc Beatrix lányát a felesége váltja az egyik alapítványa élén.. Várkonyi Andrea vezeti a jövőben a milliárdos vállalkozó másik alapítványát is, ahol a vállalkozó másik lányát, Mészáros Ágnest váltja az elnöki székben.

Dr. Várkonyi Andrea váltja dr. Mászáros Beatrixot a Mészáros Lőrinchez köthető Pro Filii Allapítvány kuratóriumának élén, miközben távozik a kuratóriumból és a Mészáros Csoporttól a társadalmi felelősségvállalás igazgatója Dr. Tóth Kriszta is, akit Kelemen Krisztina vált a kuratórium tagjaként – derül ki a Pro Filii és a Mészáros Alapítvány pénteki közleményéből.

Budapest, 2024. június 13.Várkonyi Andrea, az Alapítvány az Innovatív Oktatásért kuratóriumi elnöke a Mészáros Csoport által létrehozott High-Tech Suli (HTS) program legújabb digitális tantermének átadási ünnepségén a Józsefvárosi Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény és Általános Iskolában 2024. június 13-án. Rekordszámú pályázat érkezett a programra az idén, és mivel erős volt a mezőny, öt helyett hat nyertest hirdettek.MTI/Hegedüs Róbert
Fotó: Hegedüs Róbert / MTI

Várkonyi Andrea korábban a Whitedog Media Kft. ügyvezető igazgatójaként végzett munkája mellett  az Alapítvány az Innovatív Oktatásért kuratóriumi elnökeként is tevékenykedett a nonprofit szférában. Tapasztalatait ezentúl a Pro Filii Alapítvány működésében is kamatoztatja.

Mint elmondta, 

életének mindig része volt a jótékonykodás, szakmai- és magánéletében is kiemelt figyelmet fordított mások megsegítésére.

A Pro Filii mellett a Mészáros Alapítvány kuratóriumát is Várkonyi Andrea vezeti a jövőben

Váltás történt emellett a Mészáros Alapítvány kuratóriumának élén is, ahol Várkonyi Andrea Mészáros Ágnest váltja az elnöki székben.

A Pro Filii Alapítvány és a Mészáros Alapítvány is új lendülettel, megújulva folytatják tovább működésüket.

A zökkenőmentes átállásra törekedve céljaink változatlanok: olyan civil és nonprofit szervezetek, valamint magánszemélyek támogatása, amelyek és akik hozzájárulnak a Magyarországon és a határon túli magyar lakta településeken élők – különös tekintettel a gyermekek és a fiatalok – egészségügyi helyzetének, életmódjának, esélyegyenlőségének javításához. A Mészáros Alapítványnál pedig folytatjuk a Vál-völgyi településeken élő, felsőoktatási tanulmányokat végző hallgatók tanulmányait ösztönző programot.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.