BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Újabb bombariadók 14 franciaországi repülőtéren, hármat evakuáltak

Sorozatban a harmadik napja zavarják meg az ilyen riasztások a franciaországi repülőterek működését.

Pénteken tizennégy franciaországi regionális repülőteret céloztak bombariadóval, három repülőteret pedig kiürítettek – közölték források, ami az iskolai szünidő előtti harmadik egymást követő napon okoz fennakadást a francia légi közlekedésben.

Repülőtéri források a francia újságíróknak arról számoltak be, hogy a bombariadók 14 regionális repteret céloztak meg, amelyek közül kettőt evakuáltak, Bordeaux-t (délnyugat) és Beziers-t (dél).

Több más repülőtér is kapott fenyegető üzeneteket, köztük a renne-i (nyugati) repülőteret, amelyet szintén „elővigyázatosságból” evakuáltak az állami szolgálatok szerint.

Sorozatban a harmadik napja zavarják meg az ilyen riasztások a franciaországi repülőterek működését, miközben péntek este kezdődik a Toussaint (Mindenszentek) iskolai szünet Franciaország-szerte.

 

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.