A modern kávékultúra

Interjúk | Üzleti Energia
Tamp&Bull Espresso Bar olyan egyedi színt hozott a hazai kávézók életébe, hogy már a nyitás napján tolongtak az emberek a kávékülönlegességeikért. (x)

Molnár Attila idén nyáron nyitotta meg egyedi kávézóját a belvárosban, Tamp&Bull Espresso Bar néven. A kávézóban a legmagasabb szintű kávéfajtákat szolgálják fel. Capucchinok, macchiatók, különböző hosszúságú és ízesítésű kávé különlegességek variációit kínálják. A kávékat az angliai Stafforban pörkölik, amit közvetlen kis termelőktől vásárolnak. Magyarországon teljesen egyedülállónak számít a Tam&Bull bár, hazánkban nincs még egy ilyen espresso bár. „Bárunkban a többszörös nemzeti barista bajnok és egy Latte Art bajnok készíti a kávékat. Nálunk nem csak az espresso szerelmesei élvezhetik a Has Bean kávé különleges jegyeit, hanem azok is, akik a hosszabb, filter kávékra vágynak. Több mint kilenc féle alternatív eszközzel készítünk kávét vendégeink kérésére.”


Molnár Attila a hazai barista szakma elismert alakja, négyszeres magyar bajnok, és a világ legelismertebb baristái közé tartozik. 12 éve foglalkozik a kávé világával, rendezvényeken jelennek meg, oktatásokat szerveznek, szaktanácsadást tartanak, kávéházi fejlesztésekben segédkeznek, recepteket fejlesztenek.


Miután az espresso bár a gazdasági világválság kellős közepén indult, felkészülhettek mindenre. „Mivel a válság közepén indultunk és már a legelejétől olyan tervel indítottunk, ami az aktuális piaci helyzetnek megfelel, így elképzelésem szerint nem kell majd később korrigálni, megszorítást eszközölni.”


A barátságos kiszolgálás, folyamatos újítások, fejlesztések mellett Molnár Attila odafigyelt partnerei megválasztására is. „Az energiaszolgáltató megválasztásánál például a megbízhatóság, pontosság és kiszámíthatóság miatt döntöttem az E.ON Energiaszolgáltató mellett.”- mondta a tulajdonos.


Az újonnan nyílt espresso bár már most terv felett teljesít, így magabiztos, fényes és optimista jövő elé néz a Tamp&Bull Espresso Bar.A rovatot az E.ON támogatja

Tovább érvényesek a rezsiutalványok

Az utalvánnyal továbbra is lehet villany- és a gázszámlát fizetni.

Sport, sztárok, pénz és nézők nélkül marad a járvány sújtotta Kína

Számos sportesemény elmarad Kínában, vagy a szomszédos országokban a koronavírus miatt. A rendezők rengeteg pénztől esnek el, a presztízsről nem is beszélve.

Várat magára a zöldfordulat a lakáspiacon

A tavaly eladott lakások többségét még energiafaló ingatlanok tették ki.

A fejlett gazdaságok hiányzó láncszeme

Legalább három olyan kritikus terület mutatható ki, amely százmilliók életét befolyásolja kedvezőtlenül a vizsgált huszonkét OECD-tagállamban.
Világgazdaság Piactér