Cégvilág

Kisvállalkozás főzte le a multikat

Az idei Logisztikai Kiválóság Díj győztese az I-COM Kft., míg az év logisztikai menedzsere Benkő Béla, az év beszerzési menedzsere pedig Pécs László lett - közölte a díjat odaítélő Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) hétfőn az MTI-vel.

A Logisztikai Kiválóság Díjra az idén hét pályázat érkezett, köztük olyan nagyvállalatoké is, mint például a Henkel és az Orion. A pályázati anyagok közül - a díj történetében először - egy kisvállalkozás eredményei voltak a legkiemelkedőbbek.

Az I-COM Kft. egy egyedi, önálló fejlesztésű kommunikációs technológiával pályázott az elismerésre. A technológia lényege, hogy az ügyfélközpontúságot és környezetvédelmi szempontokat is figyelembe véve közvetlenül integrálja a vevőknél jelentkező igényeket a vállalat ellátási láncába.

Az év logisztikai menedzsere Benkő Béla a Richter Gedeon Nyrt. főosztályvezetője, az év beszerzési menedzsere pedig Pécs László, a Bombardier Transportation MÁV Hungary Kft. beszerzési és alkatrész-értékesítési igazgatója lett.

I-COM logisztika kommunikáció díj
Kapcsolódó cikkek