négyzetméter

A legolcsóbb budapesti kerületben majdnem félmillió a négyzetméterár

A főváros lakossága zsugorodott, összességében 6 ezer emberrel több ment el, mint amennyi érkezett. Közel 40 ezren költöztek ki az agglomerációba,
2020.09.02 Olvasási idő:

A fővárosi agglomeráció hódít a lakáspiacon

Tovább erősödött a Budapestet érintő kiköltözési hullám. A fővároshoz közeli települések közül Érd és Szigetszentmiklós a sláger.
2020.07.15 Olvasási idő:

Drága albérletre számíthatnak az egyetemre készülő érettségizők

Budapesten 10 százalékkal drágultak az albérletek éves összevetésben, és a nagyobb egyetemvárosokban is emelkedtek a bérleti díjak.
2018.05.10 Olvasási idő:

Drágábban, mégis gyorsabban vehetünk lakást

A fővárosban és a vidéki nagyvárosokban is egyaránt nőttek az átlagos négyzetméterárak év elején az ingatlan.com negyedéves elemzése szerint.
2018.03.28 Olvasási idő:

Albérletárak: a főváros elszállt, a vidék csak készül rá

Budapesten jóval kétezer forint felett vannak az albérlet árak, a vidéki egyetemvárosok bérleti piacán lévő ingatlanok viszont csak súrolják ezt az értéket.
2017.07.25 Olvasási idő:

Egyre több nagyméretű ház eladó

Az elmúlt hónapokban folyamatosan növekedett az eladó nagyméretű családi házak száma a piacon – derül ki az Otthontérkép.hu elemzéséből.
2017.05.16 Olvasási idő:

Tarolnak a 20-40 négyzetméteres lakások Budapesten

A fővárosi lakáspiacon továbbra is 40-60 négyzetméter közöttiek a leginkább kelendőek, de az elmúlt 4 évben legnagyobbat a kisebb, 20-40 négyzetméter közöttiek piaca ugrott. – derül ki a Duna House legfrissebb elemzéséből.
2012.04.26 Olvasási idő:

Verseny indulhat Magyaországon az új lakásokért

A közelmúltban indult állami ösztönzők, továbbá az épületek energetikai hatékonyságának előtérbe kerülése lendületet adhatnak az éledezés első jeleit mutató újlakás-piacnak. Új projekt eközben alig-alig indul a piacon, így az idén tovább csökkenhet a piacon elérhető új lakások száma – állítja legfrissebb kitekintésében az OTP Ingatlanpont. Az országos ingatlanközvetítő hálózat várakozásai szerint szabályos verseny indulhat a jó paraméterekkel rendelkező új lakásokért.
2012.04.23 Olvasási idő:

Újabb buborék alakul a közelben? - Mi történik Berlinben?

Berlin, amellett, hogy a turisták számában évről évre megdönti saját rekordját, már azok körében is egyre népszerűbb, akik új életet kezdenének egy másik városban vagy éppen országban. Ennek megfelelően a német főváros lakásárai szépen lassan kúsznak felfelé.
2012.03.27 Olvasási idő:

Lakás 42 ezres négyzetméteráron? - Itt a nagy ingatlantérkép

Az ingatlanokkal kapcsolatos gazdasági vagy akár személyes döntéseket segítheti, valamint az ügyfelek és a bankok közötti bizalmatlanságot csökkentheti az a széleskörű, könnyen érthető adatbázis, amely mától látható az OTP Jelzálogbank honlapján.
2011.04.27 Olvasási idő: