BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Hoznak a konyhára a Michelin-díjak

Tolonganak a vendégek azokban a hazai csúcséttermekben, amelyeket valamilyen elismerésben részesített márciusban a Michelin gasztronómiai útikalauz.

Az első magyarországi Michelin-csillaggal büszkélkedő Costes kihasználtsága például a korábbi alig ötvenről közel száz százalékra ugrott, üröm az örömben, hogy ennek ellenére nem vált nyereségessé az étterem működése.
Kedvező tapasztalatokról számolt be a Bib Gourmand minősítést kapott Arcade Bistro, valamint Bock Bisztró is.

A cikk teljes terjedelmében csak előfizetőink számára elérhető. A cikket - az összes mai cikkel együtt - egy emelt díjú SMS elküldésével olvashatja el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.