Cégvilág

Vendéglátással bővül az idei Torkos Csütörtök

A Magyar Turizmus Zrt. 2012-ben is meghirdeti a Torkos Csütörtök akciót a néphagyományon alapuló, hamvazószerdát követő napra, amely ebben az évben február 23-ára esik.

A program idén számos újdonsággal egészül ki. A Torkos Csütörtök hivatalos honlapján internetes asztalfoglalásra is lehetőség nyílik február 1-jétől. Az éttermek jelentkezését február 20-ig várják a szervezők. További újdonság, hogy idén nemcsak éttermek és más vendéglátóipari egységek, hanem kereskedelmi szálláshelyek is csatlakozhatnak a Torkos Csütörtök akcióhoz, kedvezményes, úgynevezett „Torkos csomagok” kialakításával, amelyeket a „torkos vendégek” éttermi számlájuk vagy az éttermekben található szórólap felmutatásával vehetnek majd igénybe február 23-át követően.

Az országos népszerűségnek örvendő akcióban évről évre mintegy 200 ezer vendég vesz részt, 1200-nál is több hazai étteremben. A csatlakozási feltételek nem változtak a korábbi évekhez képest. Az akcióhoz mindazon éttermek és vendéglátóipari egységek csatlakozhatnak, akik vállalják, hogy 2012. február 23-án egész nap – teljes nyitva tartási idejük alatt – a la carte kínálatukból 50 százalékos kedvezményt biztosítanak a számla végösszegéből.

További részletek a honlapon

A Torkos Csütörtök keretében 2012-ben az MT Zrt. új, kapcsolódó akciót hirdet, amelynek célja a kereskedelmi szálláshelyek vendégforgalmának növelése. A kezdeményezéshez mindazon kereskedelmi szálláshelyek csatlakozhatnak, amelyek vállalják, hogy a Torkos Csütörtök keretében kiadott éttermi számlával vagy az éttermekbe az MT Zrt. által kiküldött szórólappal rendelkező vendégek számára minimum 20 százalékos kedvezményt vagy hasonló értékben két ajándékszolgáltatást magába foglaló „Torkos” csomagot kínálnak.


 

Magyar Turizmus Zrt akció szálláshely kedvezmény Torkos Csütörtök
Kapcsolódó cikkek