BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Édes leves, gyors finomság

Gyorsan elkészíthető leves is készülhet gesztenyéből. 10 dkg mazsolát beáztatunk fél dl rumba. 2 dl tejjel simára keverünk 1 csomag vaníliás pudingport és 3 ek. vaníliás cukrot. Kevergetés mellett 7 dl forró tejbe csurgatjuk, s hozzáadjuk a 25 dkg gesztenyemasszát, és pár perc alatt összefőzzük. Botmixerrel pépesítjük, majd hozzáadjuk a rumos mazsolát.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.