Alaposan megtámogatja az oltási kedvet a Rossmann drogérialánc, amelynek ügyvezetése minden dolgozóját a koronavírus elleni oltás felvételre ösztönzi, különösen azokat az értékesítésben és logisztikán dolgozó kollégákat, akiknek nincs lehetősége az otthoni munkavégzésre.

A cég eddig is nagy hangsúlyt fektetett a megelőzésre, a karácsonyi roham közeledtével pedig mindenkit buzdít az oltás felvételére, melyet egyébként – egyelőre – nem kívánnak kötelezővé tenni.

Ennek ellenére igencsak vonzóvá teszik a lehetőséget a munkavállalóiknak, ugyanis a legfrissebb vezetőségi döntés értelmében 60 ezer forintos extra juttatást kapnak azok a dolgozók, akik felveszik az oltást.

Fotó: Löffler Péter / Dunántúli Napló

Bátorítjuk minden kollégánkat, hogy vegye fel az oltást, és ezúton is köszönetet mondunk minden olyan munkatársunknak, akik felelősen döntve, a maguk és a munkatársaik, valamint a vásárlók védelme érdekében már beoltatták magukat. Őket, valamint minden olyan raktári és bolti dolgozót, aki december 15-ig felveszi legalább az első oltást, 60 ezer forintos extra juttatásban részesítünk

 – mondta Flórián László, a drogériahálózat ügyvezető igazgatója.

A Rossmann Magyarország Kft. közlése szerint a vállalat hazai üzleteiben és logisztikai központjában kétezren dolgoznak.