BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

MERE: nem ott nyílik az első orosz bolt Magyarországon, mint korábban mondták

Javában zajlik az orosz diszkont magyarországi terjeszkedése. Azonban nem biztos, hogy a MERE budapesti boltja ott lesz, mint az korábban megjelent a sajtóban.

A Világgazdaság is megírta július elején, hogy már a pontos helyszíne is megvan, hol nyílik az első MERE Magyarországon: egy egykori SPAR üzlet helyén.

mere
MERE: nem ott nyílik az első orosz bolt Magyarországon, mint korábban mondták, a SPAR volt újpesti üzletében / Fotó: Horváth Lilla / Világgazdaság

Arról ugyancsak lapunk cikkezett még áprilisban, hogy tényleg megérkezett Magyarországra az orosz boltlánc és javában készül az első bolt megnyitására, ami a tervek szerint Budapesten, a IV. kerületben lesz. Ez továbbra is áll, de a legújabb információk szerint Újpesten belül máshol nyithat boltot a MERE. A Mindmegette írt arról, hogy tudomásuk szerint

mégsem a SPAR volt egységébe költözik az orosz diszkont.

Ez Káposztásmegyeren, a Külső Szilágyi úton van, innen januárban költözött ki a SPAR. A gasztrooldal a helyszínen járt, ahol megtudták, hogy a bezárt káposztásmegyeri SPAR üzlet helyén nem nyílik MERE-üzlet. „Az orosz vállalat első hazai boltja valahol a közelben, egy egyelőre meg nem nevezett, még titokban tartott helyszínen lesz” – írták.

De a hírek szerint nemcsak Budapesten terjeszkedne a MERE, hanem vidéken is. A Világgazdaság kedden számolt be arról, hogy július közepén végleg becsukja kapuit a SPAR hosszú éve óta működő üzlete egy vidéki nagyvárosban, Szolnokon. A boltbezárás nyomán az a hír terjed, hogy az orosz MERE érkezik a helyére.

Boltbezárás: magyar nagyvárosban húzza le a rolót a SPAR – azt pletykálják, ott is orosz Mere nyílik helyette

Július közepén végleg becsukja a kapuit az itthon második legnagyobb kiskereskedelmi lánc hosszú éve óta működő üzlete egy vidéki nagyvárosban. A boltbezárás nyomán az a hír terjed, hogy az orosz Mere érkezik a helyére. A 70 ezres lélekszámú település azért nem marad SPAR nélkül.

  

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.