BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Az elmúlt évtizedek egyik legnagyobb csalási botrányába keveredett alakjai egyengetik Magyar Péter politikai karrierjét

Mit tudhatott Magyar Péter politikai szövetségese a milliárdokat eltüntető bűnszervezet sötét ügyleteiről? – teszi fel a kérdést a Magyar Nemzet.

Nemcsak Magyar Péter élettársának édesanyja és egyben bizalmasa, hanem pártjának alapítója, Deák Boldizsár is belekeveredett az elmúlt évtizedek egyik legnagyobb csalási botrányába – ez derül ki a milliárdos piramisjáték ügyében fellelhető iratokból. A Magyar Nemzet cikke szerint, míg S. Máriát elítélték, addig Deákból csak tanú lett a büntetőügyben.

Emlékezetes, hogy a Metropol néhány nappal ezelőtt arról számolt be, hogy nemcsak Magyar Péter élettársának édesanyja, hanem az általa fémjelzett TISZA Párt alapítója, Deák Boldizsár is résztvevője volt annak a piramisjáték-hálózatnak, amelynek összesen 1200 károsultja volt.

A friss információkat tartalmazó teljes cikk a Magyar Nemzet oldalán olvasható.


 

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.