Turizmus

Kedvezményekkel várja az egészségügyi dolgozókat a Hunguest Hotels

Az újranyitásra készülő szállodalánc így köszöni meg a munkájukat.

Május 7-től kezdőden megnyitja tíz szállodáját a Hunguest Hotels – olvasható a vállalat közleményében. A szállodalánc a társadalmi felelősségvállalás jegyében

az első 1000 egészségügyi dolgozó díjmentesen foglalhat

két főre szóló két éjszakás csomagot félpanziós ellátással a kijelölt szállodákba, ezen felül a szektor dolgozói családtagjaikkal együtt 25 százalékos kedvezményben részesülhet a Hunguestnél.

Fotó: Getty Images

Mint írták, a 2020 novembere óta tartó kényszerű üzemszünet alatt a szállodalánc sokat tett a jobb vendégélményért, és számos olyan karbantartási munkát is elvégzett az elmúlt hónapokban, amelyre nem kerülhetett volna sor a vendégek zavarása nélkül az üzemszerű működés közben.

A Hunguest szállodáit a hamarosan életbe lépő jogszabályoknak megfelelően a védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégek és a velük érkező kiskorúak vehetik igénybe.

A védettség ellenőrzése az érkezéskor történik a bejelentkezés gördülékenységének biztosítása mellett, de már a foglalás során is felhívják erre a feltételre a vendégek figyelmét. Az üzleti célú vendégek változatlan keretek között vehetik igénybe a szállodák szolgáltatásait.

Hunguest Hotels
Kapcsolódó cikkek