Cégvilág

Swarovski Pink Hope: ékszerek a mellrák ellen - fotókkal

A Swarovski három különleges, korlátozott számban készülő ékszert tervezett a 2008-as „Pink Hope” promóció számára: az Evita karperec, a Love medál és a Nirvana gyűrű ezúttal Rosaline kristályból, mindössze 500 példányban kerülnek forgalomba az egész világon. Valamennyi ékszer rózsaszín, mely világszerte a mellrák elleni küzdelem színe.

Magyarországon a „Pink Hope” 2008-as ékszerei október elsejétől vásárolhatók meg a Swarovski kereskedésekben és a kijelölt Swarovski értékesítő partnereknél. A Nirvána gyűrű 50 ezer, az Evita karkötő 25 ezer, míg a Love medál 18,3 ezer forintos áron kerültek forgalomba.

A „Pink Hope” mottó jegyében a Swarovski az ékszercsalád eladásából befolyt bevétel 20 százalékát az Egészség Hídja Összefogásnak adományozza.

Október a világon mindenütt a mellrák elleni küzdelem hónapja. Ennek jegyében indult a Swarovski adománygyűjtő akciója Magyarországon.

A Swarovski vállalatot a cseh Daniel Swarovski alapította 1895-ben, sógorával Franz Weis-szel és Armand Kosmannal. A cég ma is családi vállalkozás, melyet a család negyedik és ötödik generációja vezet.

A Swarovski több divíziót ölel fel, ezek közül csak az egyik a Swarovski márkanévvel ellátott ékszer és lakásdekorációs termékeket, kiegészítőket készítő vállalat.

Swarovski Egészség Hídja Összefogás Pink Hope
Kapcsolódó cikkek