Cégvilág

Több tízmillió forint járműpark-fejlesztésre - Terjeszkedik a Jánosik

Több tízmillió forintot fordított járműparkja és kertészet eszközeinek korszerűsítésre, gépesítésre az eredetileg takarítóvállalkozásként indult Jánosik és Társai Kft., miután újabban dinamikusan növekszik a cégnél a külterület-gondozási ágazat is.

Erről Zöld István, a miskolci szákhelyű cég ügyvezető igazgatója tájékoztatott. Az elmúlt hónapokban már több ezer kilométeren végeztek különböző nyomvonaltisztításokat, valamint több millió négyzetkilométeren fűnyírást.

Ez utóbbi tevékenységükkel jelentősen hozzájárultak a parlagfű irtásához. közelmúltban pedig több mint 1200 helyen lévő nyomásszabályozó állomás gyomtalanítására, illetve kisebb karbantartására kaptak megbízást.

A társaság ebben az évben 165 fővel 400-ra bővítette alkalmazottai számát, és munkahelyek teremtését a cég takarítási és építőipari megbízásainak bővülése indokolta.  A Jánosik és Társai Kft. árbevétele az első fél évben meghaladta a 1,5 milliárd forintot, év végéig pedig megközelíti a 4 milliárdot, ami az előző évihez viszonyítva mintegy 30 százalékos növekedésnek felel meg.

Jánosik takarító járműpark
Kapcsolódó cikkek