Cégvilág

Digitális tévé, havi 715 forintos részletért

Új, kedvező részletvásárlási konstrukció indul október elsejétől az Antenna Hungária (AH) digitális földfelszíni szolgáltatása iránt érdeklődők számára.

A kedvezményes konstrukció keretében a TechniSat földfelszíni dekódere, amellyel elérhetővé válik az AH digitális platformja (MinDig TV), havi 715 forintos törlesztőrészlet mellett vásárolható meg nullaforintos kezdőrészlettel.

A dekóderhez a BestByte számítástechnikai üzlethálózat 92 budapesti, illetve vidéki boltjában lehet majd hozzájutni. A dekóder finanszírozását a Credigen Bank biztosítja.

A MinDig TV digitális földi televíziós szolgáltatás keretében jelenleg hét közszolgálati és kereskedelmi program fogható előfizetési díj nélkül, tetőantennával.

Előfizetői kártyával pedig további két program érhető el. A digitális szolgáltatás lakossági lefedettsége jelenleg csaknem 60 százalék, december 1-jétől viszont az AH kilenc újabb telephelyről kezdi meg a sugárzást, ezáltal a szolgáltatás lakossági lefedettsége 88 százalékra emelkedik.

A cikk teljes terjedelmében csak előfizetőink számára elérhető. A cikket - az összes mai cikkel együtt - egy emelt díjú SMS elküldésével olvashatja el.

digitális tévé AH BestByte Credigen részlet Antenna Hungária Mindig
Kapcsolódó cikkek