BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Helyi munkaerőt foglalkoztatnak a házias tésztához

gyártás A házias jelleget szeretné megőrizni a termelésben a homokszentgyörgyi Maza Jánosné. Mindezt az alapanyagokhoz adott magas tojástartalommal éri el. A dél-somogyi Tésztagyárban már 1990 óta folyamatos a termelés. – A minőségi, válogatott alapanyagok beszerzésére törekszem és folyamatosan igyekszünk megújítani a technológiát is az igények szerint – mondta Maza Jánosné. – 15 főt alkalmazunk, mind helyiek, erre a kezdetektől odafigyelünk. Az élőmunka aránya nálunk az átlagnál magasabb.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.