Cégvilág

Ez a szerencsés sportfogadás: húszezer forintból harmincmilliós nyereség

Tényleg megérte tavaly nyáron megfogadni, hogy bajnok lesz a Leicester.

Közel 30 millió forintnak megfelelő nyereséggel szállt ki a fogadásából az a bátor szurkoló, aki tavaly augusztusban 50 fonttal (nagyjából húszezer forinttal) fogadott a kiesést nem sokkal korábban épp elkerülő Leicester City bajnoki címére. Az akkor lehetetlennek tűnő jóslatra a fogadóiroda 5000-szeres pénzt ajánlott, tehát 250 ezer font, átszámolva csaknem 100 millió forint volt a várható nyeremény - írta meg az NSO.

A Leicester City a 2015–2016-os szezon meglepetéscsapata, kilenc fordulóval a Premier League vége előtt öt ponttal vezeti az angol bajnokságot. Az utóbbi napokban egyre több sportfogadóról érkezett hír, hogy élt a cash in (néhol cash out) lehetőséggel. Ez azt jelenti, hogy az adott esemény vége előtt, a fogadás aktuális értékét pénzre válthatja a játékos, mert nem szeretne tovább izgulni, a fogadóirodának pedig jobban megéri most fizetni egy kisebb összeget, mint amekkorát a végső győzelem esetén buknának. Új főhősünk iszombaton döntött úgy, hogy lezárja fogadását. A hétvégén 50 fontjára 72 ezer fontot kínált a fogadóiroda, tehát 28,7 millió forintot nyert húszezer forintból. Igaz, órákkal később – miután a Tottenham és az Arsenal döntetlent játszott egymással, míg a Leicester nyert – már 36 millió forintot kínáltak volna a fogadásáért.

„Felfoghatatlan érzés lesz, ha tényleg bajnokok leszünk. Nem vagyok kapzsi, ez számomra sokkal többről szól” – nyilatkozta a warwickshire-i sportfogadó.

sport fogadás Leicester
Kapcsolódó cikkek