Tamás Róbert, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ igazgatójának tájékoztatása szerint a harmadik sérült egy 30 év körüli férfi, akinél csonttörést, szalagsérülést és kisfokú égési sérülést állapítottak meg, de állapota stabil. Az igazgató elmondta, a sérült további kezeléséről a vasárnapi esti vizsgálatok után döntenek.
   
Az M1 meg nem erősített információk alapján azt közölte, a 18 órakor repülővel, majd helikopterrel kórházba érkezett első két sérült egy 50-60 év körüli pár. A Honvédkórház vezetője velük kapcsolatban megerősítette, hogy másod- és harmadfokú égéseket szenvedtek, esetükben a következő napokban dől el, hogy gyógyulásukhoz szükség lesz-e műtétekre.
   
A várhatóan hétfőn délelőtt, ugyancsak légi úton érkező negyedik sérült egy férfi, aki koponyasérülést szenvedett - hangzott el az M1 műsorában.
   
A hivatalos adatok szerint a franciaországi sítúráról visszatérő, nagyrészt a budapesti Szinyei Merse Pál diákjait szállító busz péntek éjjel szenvedett balesetet Verona mellett. A szerencsétlenségének 16 halálos áldozata van. A négy súlyos sérült mellett két utast válságos állapotban kezelnek veronai kórházakban, akik egyelőre nem szállíthatók, a baleset könnyebb sérültjei viszont már elhagyhatták Olaszországot.
   
Az áldozatok és a válságos állapotban lévő utasok azonosítása napokat vehet igénybe az olasz hatóságok tájékoztatása szerint