BB

Érdekli a BB a K&H tulaját

A magyar kormánnyal jó a KBC kapcsolata. A belga hitelintézet visszafizette a válságban kapott hiteleit, és most már akvizíciókat is tervezhet, a Budapest Bank is érdekelheti – mondta Johan Thijs, a KBC-csoport vezérigazgatója

Beszállhat az MKB a Budapest Bankba

Az MNB-től távozó Bártfai-Mager Andrea kormánybiztosi kinevezése elősegítheti, hogy az MKB Bank is szerepet vállaljon a Budapest Bank privatizációjában.

Állami bank: csak egy maradhat

A Budapest Bank vételi tranzakciójának lezárása után összevonják a hitelintézetet az MKB Bankkal – értesült lapunk. A lépés – amellett, hogy több szempontból is logikus – hozzájárulhat egy sor, az állam számára fontos stratégiai cél megvalósításához.

Drága lehet a Budapest Bank

Ha összevonnák a Budapest Bankot az MKB-val, a piac egyik legnyereségesebb szereplőjét boronálnák össze az egyik legveszteségesebbel. Az állam a két nagybank és az FHB-ban lévő érdekeltségei révén akár az OTP-vel is konkurálhatna.

Ragadós a pécsi példa - Visszavennék a Törleytől a BB-t

A szakembereknek már vannak javaslatai arra vonatkozóan: hogyan lehet a gazdák rendelkezésére bocsátani a BB-t, mondta balatonboglári sajtótájékoztatóján Móring József Attila KDNP-s országgyűlési képviselő – számol be a sonline.hu.

Hiába érdekli a bajba jutott hiteleseket a lakásmentő csomag - Kemény elvárások

A bajba jutott lakáshitelesek részéről volna érdeklődés a "lakásmentő" csomag iránt, ám a feltételek jelentősen leszűkítik a konstrukcióba bevonható ügyfelek körét az MTI által megkérdezett bankok szerint. A megoldást az ügyfelek számára továbbra is főként a hitelintézetek saját adósvédelmi programjai jelentik. A "legvégső eszközhöz" egyelőre nem folyamodnak a bankok.
1
Világgazdaság Piactér