egységes

Megérkezett az egységes cigaretta a trafikokba

Megjelent az első egységes csomagolású cigaretta a dohányboltokban Magyarországon – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) Dohányzás Fókuszpont vezetője.

Utazás, külföldi munka? - Elég egy bankszámla, csökkennek a költségek

Egyszerűsödik az Európai Unión belüli banki beszedések és átutalások lebonyolítása, továbbá csökkennek a számlatulajdonosok által fizetendő díjak, miután az Unió március 14-én elfogadta a SEPA (Single Euro Payment Area – Egységes Euró Fizetési Övezet) rendszer kiterjesztését és kötelezővé tételét az Unión belül. Mindez hosszútávon a bankok közötti versenyt, és ez által a szolgáltatások díjainak csökkenését is eredményezheti.

Aviva: Mindenkit értesítsenek arról, mennyi nyugdíjra számíthat

Az Aviva csoport által az EU illetékes bizottságának beterjesztett javaslat alátámasztásaként készített egy tanulmányt, amely megvizsgálja, hogy a személyre szabott átlátható tájékoztatás mennyiben tudná befolyásolni a lakosság megtakarítási hajlandóságát.

Egységes európai bankadót támogatna a Raiffeisen vezére

Támogatna egy egységes európai bankadót és banki stabilitási alapot, a magyarországi különadót pedig rossz példának nevezte az osztrák Raiffeisen Zentralbank vezérigazgatója egy csütörtökön megjelent interjúban.

Jövőre jöhet az egységes mobiltöltő

Jóváhagyta az univerzális telefontöltők technológiai koncepcióját a Nemzetközi Telekommunikációs Unió (International Telecommunication Union, ITU) szabványosítási szerve, az ITU-T - írja a climate-l.org.
1
Világgazdaság Piactér