közbeszerzés

Fizetett a főváros a Duna-Buda projektért

A főváros most igazolta, hogy bruttó 72 millió forintot fizetett a Korzó Tervezési Stúdiónak, de a Világ­gazdaság korábban hiá­ba érdeklődött a budai belvárosi Duna-part megújítási koncepciótervének anyagi hátteréről.

Muszáj volt visszavonni a HÉV-tendert

Hivatalosan is eredménytelennek minősítette a MÁV-HÉV Zrt. a H5-ös, H6-os és H7-es vonal kocsijaira kiírt közbeszerzést. A szerelvényekre a legalacsonyabb ár mintegy 200 milliárd forint volt, annyira magas, hogy jogszerűen nem lehetett elfogadni.

Furcsa vargabetű a Duna-Buda projektnél

Két hónapot biztosan csúszik a budai belvárosi Duna-part felújításának tervezése. A késedelem mögött egy elkerülhető jogvita állhat, a főváros szerint viszont a verseny kiszélesítése miatt volt szükség a kapcsolódó közbeszerzés megismétlésére.

Bűzlik a túlárazott nyilvános WC-tender

Érthetetlen, hogyan lehet fontosabb több mint félmillió dollárt költeni egy mosdóra ahelyett, hogy a túlélésért küzdőket támogatnánk – mondta egy képviselő.

Kisiklott a BKV-s egyenruha-vásárlás

A tömegközlekedési vállalat a formaruha-ellátáson is kénytelen spórolni az idén, mi­után a főváros pénzhiányra hivatkozva erre nem biztosított pluszforrást.

Kisiklott a BKV-s egyenruha-vásárlás

A tömegközlekedési vállalat a formaruha-ellátáson is kénytelen spórolni az idén, mi­után a főváros pénzhiányra hivatkozva erre nem biztosított pluszforrást. Az eset azért is különös, mert a BKV alig három hónapja kötött több száz milliós szerződést a dolgozók egyedi szettjének leszállítására.
Világgazdaság Piactér