közfoglalkoztatott

Tovább csökkent a munkanélküliség

Hamarosan 4 százalék alá csökkenhet a munkanélküliségi ráta, ennél lejjebb azonban nem fog menni az állástalanok aránya.

Cseresnyés: Négyezer közfoglalkoztatott kapott elhelyezkedési juttatást

Több mint négyezer közfoglalkoztatott kapott tavaly elhelyezkedési juttatást, amelyet akkor igényelhettek, ha sikerült munkát találniuk a versenyszférában - mondta Cseresnyés Péter, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkára csütörtökön az M1 aktuális csatornán.

Nagyot esett a fiatal közfoglalkoztatottak száma

Többéves kedvezőtlen folyamat után pozitív változásként csökkenés figyelhető meg a fiatalkorú közfoglalkoztatottak számában - írta hétfői számában a Magyar Nemzet belügyminisztériumi adatokra hivatkozva.

Vastagabb a pénztárcája? A KSH szerint nem véletlenül!

Szeptemberben a bruttó átlagkereset 257 900 forint volt, 6,7 százalékkal nőtt, miközben a nettó átlagkereset a személyi jövedelemadó-szabályok változása miatt 8,3 százalékkal emelkedett az előző év azonos hónapjához képest - jelentette kedden a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Közmunkások jelentkezését várja a Magyar Honvédség

A közfoglalkoztatottak körében is toboroz a Magyar Honvédség, de a jelentkezés önkéntes: sem a megjelenés, sem a szerződéskötés nem kötelező - szögezte le a Honvédelmi Minisztérium hétfőn az MTI-hez eljuttatott közleményében.
Világgazdaság Piactér