Nézőpont

Jó irányba halad a MÁV

A Nézőpont Intézet közcélú kutatása szerint az embereknek javult a véleménye a MÁV-ról, de még sok mindenben lehetne fejlődnie a társaságnak.

Tovább duzzadt a Fidesz-szimpatizánsok száma

Három százalékkal, 31 százalékra nőtt a Fidesz támogatottsága júniushoz képest a teljes felnőtt lakosság körében - derül ki a Nézőpont Intézet legfrissebb közvélemény-kutatásából, amelynek eredményét szerdán közölték az MTI-vel.

Nézőpont: megelőzte az MSZP a Jobbikot

Őrzi tavaly ősszel visszaerősödött táborát a Fidesz-KDNP, a teljes felnőtt népesség körében az MSZP - ha statisztikai hibahatáron belüli különbséggel is, de - megelőzte a Jobbikot; ezek a Nézőpont Intézet legfrissebb, január közepi felmérésének eredményei, amelyeket szerdán közöltek az MTI-vel.

Orbán és Lázár szerepel a legtöbbet a híradókban

A 2015-ös év első feléhez hasonlóan ismét Orbán Viktor volt a legtöbbet, saját hangon megszólaló kormányzati politikus az esti híradókban, a miniszterelnököt Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter követte - olvasható a Nézőpont Intézet híradóelemzésében, amelyet csütörtökön közöltek az MTI-vel.

Nézőpont: a baloldaliak is problémának tartják a bevándorlást

Pártokon átívelő témává vált az illegális bevándorlás elutasítása - derül ki a Nézőpont Intézetnek a Heti Válasz megbízásából, 2015. június 19-25. között elvégzett, ezer ember telefonos megkérdezésén alapuló reprezentatív közvélemény-kutatásából, amelynek eredményét szerdán ismertették az MTI-vel.
Világgazdaság Piactér