széll kálmán tér

Jövő tavasszal készül el a Széll Kálmán tér

Karácsonyig, december 23-ára elkészül a budai fonódó villamoshálózat, jövő májusra pedig a fővárosi Széll Kálmán tér is teljes körűen megújul - jelentette be a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) stratégiai és innovációs igazgatója szombaton Budapesten, az autómentes nap keretében tartott sajtótájékoztatón.

Részben kiürítik a Széll Kálmán teret

Gránátot találtak a főváros II. kerületében, a Széll Kálmán téren hétfő délután, a tér egy részét kiürítik és lezárják - tájékoztatta a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs altisztje az MTI-t.

Új fázisába lép a Széll Kálmán tér felújítása

Új fázisába lép augusztusban a budapesti Széll Kálmán tér felújítása, a bontási és építési munkák már a tér teljes területére kiterjednek, emiatt jelentősen változik a közlekedési rend - közölte pénteken a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.

Újabb szakaszához ért a Széll Kálmán téri építkezés

A Széll Kálmán tér felújításának kivitelezését végző konzorcium és a Millenáris Széllkapu (MSZ) Kft. megállapodása alapján a lebontott Ganz-csarnok helyén tárolják majd ideiglenesen a téren folyó munkálatokhoz szükséges építőanyagokat, gépeket és járműveket - tájékoztatta az MSZ Kft. ma az MTI-t.
Világgazdaság Piactér