világítás

Elstartolt a Tungsram

A meglévő világítótest üzletág mellett a következő években új profilokkal is bővülne az újból Tungsram márkanéven működő magyarországi érdekeltség.

Kecskeméten is alig látnak, miután átadták az új lámpákat

Nem adnak elég fényt az új LED-es közterületi lámpák, emellett a közvilágítás este túl későn kapcsolódik fel, a rossz látási viszonyok pedig balesetveszélyes közlekedési helyzeteket teremtenek – hangzott el a kecskeméti képviselő-testületi ülésen.

Az IKEA leváltja a hagyományos izzókat

A LED olyan fényforrás, amely működéséhez 85%-kal kevesebb energiát igényel, mint a hagyományos izzók, és élettartama akár a 20 évet is eléri.

EU-támogatás Paksnak

Bruttó 130 millió forintért, európai uniós támogatással korszerűsítették Pakson a közvilágítást.

Helyreállítják Esztergomban a közvilágítást

Esztergomban megkezdték a közvilágítás helyreállítását, a temetők környékén már több helyen visszaszerelték az izzókat a lámpákba - mondta el a polgármester csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Esztergom felmondta közvilágítási szerződését

A képviselő-testülettől kapott felhatalmazással élve Tétényi Éva független polgármester felmondta Esztergom közvilágítási szerződését - közölte az önkormányzat sajtófőnöke pénteken az MTI-vel.

Lekapcsolták a világítást a mintafaluban a sok segélyezett miatt

Lekapcsolták a közvilágítást a "befogadó faluként", illetve a Magyar Máltai Szeretetszolgálat "referenciatelepüléseként" is ismert Heves megyei Tarnabodon, miután a község önkormányzata 1,8 millió forintos áramdíjtartozást halmozott fel.
Világgazdaság Piactér