A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg, melynek kezdő dátuma 2021.11.09. tervezett befejezése pedig 2022.10.31. A beruházás megvalósítási helyszíne 7521 Kaposmérő, külterület 039/34 hrsz. alatt.

Az elnyert 183,01 millió forint európai uniós támogatás segítségével a Társaság kettő darab magas technológiai színvonalat képviselő eszközzel, napkollektoros rendszer beszerzésével, illetve tanácsadási, képzési szolgáltatás igénybevétele révén fejleszti és bővíti meglévő vállalkozását az Elektromos, híradás-technikai célú közmű építése területén.

PR cikk kép
Fotó: Zolmat Kft.

A fejlesztés eredményeként a Társaság automatizált diagnosztikai eszközök segítségével képes ellátni számos, az Elektromos, híradás-technikai célú közmű építése során felmerülő munkafolyamatot. Az informatikai eszközök bővítése által lehetőség nyílik fejleszteni az alkalmazkodóképességünket.

A beruházásnak köszönhetően a vállalat 30 darab munkahelyet tud megőrizni, illetve munkavállalóinak képzés és tanácsadás igénybevételével biztosítani a szakmai fejlődés lehetőségét. A marketing tanácsadás megfelelő alapot biztosít a Társaság további növekedéséhez.

A projektről bővebb információt www.zolmat.hu oldalon olvashatnak. 

További információ kérhető:

Varga Zoltán ügyvezető

Mobil: 06-30-684-9231

E-mail: zolmat@zolmat.hu

Facebook-oldal

Instagram-oldal

PR cikk kép
Fotó: Zolmat Kft.