PR

Hova KATApultáltak a katások? (X)

Tegnap, 15:17 Olvasási idő:

Az agrárium hatékonyságának növelésében kulcsszerepe van a digitalizációnak (X)

NAK TechLab: fókuszban az agrárdigitalizáció.
2022.12.06 Olvasási idő:

Mindannyiunk életét érintő döntéseket befolyásolhat az idei népszámlálás (X)

Az élet számos területét érintő kérdés megválaszolása a népszámlálás eredményén múlhat, tehát kiemelten fontos, hogy a mindannyiunkat érintő döntések pontos adatokon alapuljanak.
2022.12.05 Olvasási idő:

A vállalatok túlélésének kulcsa az ázsiai munkavállalók (X)

A bizonytalan gazdasági környezet ellenére a hazai vállalatoknál továbbra is fokozódik a harmadik országbeli munkavállalók iránti igény. Egyre nagyobb létszámban érkeznek az ázsiai országokból más nemzetek állampolgárai, akiknek a behozatallal együtt járó adminisztrációs feladatokon túl, nagy hangsúlyt kell fektetni a beillesztési folyamatra is. A Pannon-Work cégcsoport minősített munkaerő-kölcsönző vállalatként nációnként integrációs tervet dolgoz ki annak érdekében, hogy hosszú távon biztosítani tudja a stabil, lojális munkaerő-állományt.
2022.12.05 Olvasási idő:

Út a tiszta mobilitás felé (X)

2022.12.05 Olvasási idő:

Mi a webshoplogisztika öt sarkalatos pontja? (X)

A webshoplogisztika az e-kereskedelmet kiszolgáló raktározási, komissiózási, címkézési, csomagolási, csomagküldési és más logisztikai tevékenységek összefoglaló neve.
2022.11.30 Olvasási idő:

Válasszuk a hazai halat karácsonyra (X)

A halászati ágazat már javában készül a karácsonyi szezonra, a hazai haltermelés közel 40%-a ilyenkor kerül az asztalra. Idén is kiváló minőségben, nagy választékban lehet majd friss halhoz jutni – hívja fel a figyelmet a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet (MA-HAL).
2022.11.30 Olvasási idő:

„Az ügyféllel kell kialakítani az optimális stratégiát, nem lehet mintákat alkalmazni” – Pleschinger Gyula Márk a Mandinernek (x)

Miért jó az összeolvadás? Mit hoz a jövő? Miben különböznek a versenytársaktól? Az MKB Private Banking üzletágának igazgatójával beszélgettünk az utódláskérdésről és arról, hogy mit érdemes tenni a közelgő válságban.
2022.11.28 Olvasási idő:

Idén is százmillió forinttal támogat gyermekeket segítő alapítványokat az MVM Csoport (X)

Az MVM Csoport idén tizenötödik alkalommal adta át a gyermekek oktatását, fejlesztését és gyógyítását célzó adományait a „Legszebb napom!” elnevezésű Élménynap keretében. A rendezvény az elmúlt két évben a pandémia miatt több helyszínen, kisebb létszámban valósult meg, idén viszont újra együtt élhette át közel 800 gyermek a közös játék élményét.
2022.11.28 Olvasási idő:

A Világgazdaság régi számaira kedvezményesen fizethet elő (X)

Rendkívüli ajánlat az Arcanumon.
2022.11.26 Olvasási idő: