Szerdán a napsütést egyre több fátyolfelhő szűri, de ebből csapadék sehol sem alakul ki. A déli, délnyugati szél megélénkül. 16 és 21 fok között alakul a hőmérséklet.

Autumn,Landscape.,Autumn,Tree,Leaves,Sky,Background.
Fotó: Shutterstock

Csütörtökön a hajnali párásság megszűnése után fátyolfelhők szűrte napos időre számíthatunk. Csapadék nem lesz. 17 és 23 fok között alakul a hőmérséklet. A délies szél mérsékelt marad.

Péntek reggelre pára-, illetve néhol ködfoltok képződnek, amelyek hamar feloszlanak, és napos idő alakul ki fátyolfelhőkkel. 19 és 24 fok közé erősödik a nappali felmelegedés. Csak néha élénkül meg a délkeleti szél.

Szombaton változóan felhős időre van kilátás, csapadék nélkül. A szél napközben északnyugatira fordul és megélénkül. 20-21 fok körüli értékeket mérhetünk.

Vasárnap délelőtt gyakran lesz felhős az ég, északon és nyugaton egy-egy zápor is előfordul. Délután többórás napsütés valószínű. Az északias szél megélénkül. Nem lesz változás a hőmérsékletben, marad a 21 fok körüli maximum.

Hétfőn folytatódik a vénasszonyok nyara jellegű időjárás fátyolfelhők szűrte napsütéssel és több helyen 20 fok feletti csúcsértékekkel.