Közélet

Elesett az M5-ös autópláya, Szeged felé lezárták

Baleset miatt lezárták az M5-ös autópályát Szeged felé.

Baleset miatt lezárták az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalát Szatymaz közelében szombaton reggel - közölte a katasztrófavédelem a honlapján.

Az autópálya 157-es kilométerénél, a Szeged felé vezető oldalon egy kisbusz és egy kamion ütközött össze. Az M5-ös autóúton, a Szegedfelé vezető oldalon, Szatymaz térségénél, egy tréler felborult, majd keresztben állt meg az autópályán. A 156-os km-nél a sérült jármű mindhárom sávot elfoglalja, a forgalmat a 146-os km-nél lévő Balástya csomópontnál az 5-ös főútra terelik.

Az Utinform tájékoztatása szerint, Heves és Nógrád vármegye határán, a 2131-es jelű Apc-Szarvasgede összekötő úton, az 1-es és a 4-es km szelvények között nagy mennyiségű esővíz és hordalék került a burkolatra. A vízátfolyás helyenként 50 cm magas, ezért az érintett szakaszt lezárták.

Az M6-os autópályán, a 34-es km-nél levő Ráckeresztúr/Ercsi/Martonvásár csomópontot felújítási munka miatt mindkét oldalon lezárták. A kerülőút a 29-es km-nél lévő Százhalombatta-dél csomóponton keresztül, a 6-os főút felé lett kijelölve.


 

 

autópálya m5 Szeged lezár
Kapcsolódó cikkek