Partnerségre lépett egymással a Peloton Interactive és a Hilton Worldwide Holdings, a megállapodás értelmében a Hilton 5400 amerikai szállodájában legalább egy Peloton szobakerékpárt helyeznek el az év végéig – közölte a két vállalat.

Pandemic Home Exercise Trend Continues, As Gyms Slowly Reopen Across The Country
Fotó: Michael Loccisano / Getty Images

A Peloton múlt héten jelentette be, hogy futópadjait, edzőkerékpárjait és egyéb fitneszkellékeit a Dick’s Sporting Goods üzleteiben kezdik el árusítani, ezzel próbálva fellendíteni a visszaeső eladásokat.

A fitneszeszközöket gyártó cég Barry McCarthy vezérigazgató irányításával számos lépéssel próbálja felpörgetni az üzletet, létszámleépítésről, áremelésekről és termékeiknek az Amazon platformjára való bevezetéséről is döntöttek már.

A hétfőn bejelentett partnerség keretében a Hilton Egyesült Államokban élő vásárlói klubtagjai, azaz az úgynevezett Hilton Honors-tagok, akik először használják a Peloton eszközeit, 90 napos próba-előfizetést is kapnak a társaság mobilalkalmazásához.

A Peloton részvényei egy százalék alatti mértékben emelkedtek a hírre az amerikai tőzsdék nyitása után, míg a Hilton papírjai kismértékben gyengültek.

A Covid nyerteseiből vesztesek lettek, véget ért a járvány alatt szárnyaló cégek aranykora

Ahogy kiszabadultak az emberek, úgy zuhantak be az otthoni életre specializálódott vállalatok részvényei.